ATTENTION!

  • STARTUP
  • DROPSHIP
  • AGENT, STOKIS
  • FOUNDER BUSINESS
  • INFLUENCER
  • SYARIKAT KORPORAT
9 + 1 STRATEGI
MENCIPTA VIDEO VIRAL & GANDAKAN JUALAN MENGGUNAKAN VIDEO LOW COST MARKETING
THE GAME CHANGER
Tarikh : 11 & 12 Disember
Hari : Sabtu & Ahad
Masa : 10.00 Pagi
Aplikasi : Zoom

ATTENTION!

  • STARTUP
  • DROPSHIP
  • AGENT, STOKIS
  • FOUNDER BUSINESS
  • INFLUENCER
  • SYARIKAT KORPORAT
9 + 1 STRATEGI
MENCIPTA VIDEO VIRAL & GANDAKAN JUALAN MENGGUNAKAN VIDEO LOW COST MARKETING
THE GAME CHANGER
Tarikh : 11 & 12 Disember 2021
Hari : Sabtu & Ahad
Masa : 10.00 Pagi
Aplikasi : Zoom

ANDA BUSINESS OWNER YANG ADA MASALAH INI?

TERLALU NAK MENJUAL

Ketahuilah, ini punca terbesar kenapa akaun anda susah nak grow. Sebab tu anda kena faham teknik menjual yang betul dan berkesan menggunakan teknik selling without selling.

SALAH AUDIENCE

Tidak mengenali siapa customer avatar merupakan kesalahan terbesar dalam perniagaan. Ini sangat penting supaya mesej disampaikan dengan lebih mudah walaupun dalam bentuk video.

KEKURANGAN STRATEGI

Masalah ini memang seringkali dihadapi oleh business owner. Bila anda tidak tahu cara untuk membuat creative content high impact, anda akan membuang masa dan tenaga kerana tiada step by step.

Content tidak convert kepada sales

Penyampaian mesej didalam content sangat-sangat penting. Jika silap teknik, content anda hanya sia-sia kerana ia tidak membantu mendatangkan sales. Sebab tu pentingnya untuk anda kuasai teknik proven storytelling.

Video syok sendiri dan tidak menarik

Penyampaian mesej, dan info dah sempurna, tapi kualiti video pula macam record pakai CCTV ! Memanglah orang rasa bosan je dan tak nak tengok sampai habis. The Game Changer ini bakal menjadikan anda seorang video creator yang tampak expert !

SIAPA KAMI DAN APA YANG KAMI BOLEH BANTU ANDA ?

Pernah tak terfikir kenapa video content adalah trending marketing sekarang?

Kenapa video content lebih mudah mendapat engagement sekaligus meningkatkan conversion?

Sebab perubahan behaviour manusia sekarang lebih suka mendapatkan value melalui video pendek kurang daripada 60 saat !!!
 
Disebabkan perubahan trending marketing ini juga lah, ramai business owner sekarang sedang berlumba nak upgrade skill ‘video creation’.
 
Jangan salah faham, kami tidak ajar pegang produk sambil bergelek.
 
Bukan juga menari tak tentu hala takde motif utama.
 

Misi utama BuwatJe adalah melahirkan lebih ramai business owner yang kreatif dan boleh menjadi content creator dan influencer kepada perniagaan sendiri.

Tanpa mengeluarkan modal yang banyak dan hanya menggunakan smartphone serta idea kreatif, in Shaa Allah business yang awak usahakan boleh berkembang dengan cepat.

SUCCESS STORIES ALUMNI BUWATJE

SIAPA YANG PATUT SERTAI?

APA YANG ANDA AKAN BELAJAR DALAM KELAS
THE GAME CHANGER ADVANCED

Ketahui Seni & Rahsia sebenar video content marketing yang mampu mengubah GAME business anda di Media Sosial.

Topik yang sangat penting untuk meletakkan personal branding anda sebagai ‘produk’ yang mereka cari selama ini dan mampu menyelesaikan masalah mereka.

Storytelling adalah skill yang mahal & evergreen ! Dengan menguasai teknik Storytelling ini anda mampu buat audience terpukau untuk tonton video anda sampai habis.

Inilah topik yang paling HOT ! Jenis-jenis video yang akan meningkatkan engagement dan followers akaun anda serta melonjakkan sales menggunakan teknik Selling Without Selling.

Cara menghasilkan content video yang lebih berkualiti dan nampak lebih pro. Anda akan diajar cara menggunakan beberapa elemen yang penting untuk hasil yang memuaskan walaupun anda seorang beginner.

Menggunakan audio dalam video akan membantu meningkatkan lagi conversion & sales untuk business content anda. Dengan teknik penyampaian yang betul, emosi dan mesej anda akan lebih mudah diterima oleh audience.

Font/Tulisan ini ibarat branding image anda. Pemilihan font yang betul akan membantu anda membina personal branding yang lebih sesuai dengan self-positioning anda.

Inilah topik yang paling HOT ! Jenis-jenis video yang akan meningkatkan engagement dan followers akaun anda serta melonjakkan sales menggunakan teknik Selling Without Selling.

6 Kesalahan yang ramai video creators buat tanpa mengetahui ianya adalah kesalahan yang besar dan boleh merosakkkan kualiti video.

CLASS BONUS untuk semua peserta TGC BERNILAI RM197

10. TikTok Mistakes 101 (Bonus Session untuk semua)

Topik bonus & sangat penting dalam memastikan anda tidak melanggar pantang larang di TikTok & ketahui apa itu ‘Shadowban’. Speaker adalah orang yang sangat berpengalaman dalam selok belok TikTok.

KEJAYAAN ALUMNI BUWATJE

Jadi, Berapa Nilai Kelas The Game Changer Advance Ini?

Berapa Yang Perlu Saya Laburkan Untuk Sertai Kelas Yang Dapat Mengubah Game Bisnes Saya di Media Sosial TikTok dan Instagram Reels ni?

bukan RM299

bukan RM199

bukan juga RM99

TAWARAN SERENDAH

RM67

 

Jika nilai ilmu ini dapat membantu meningkatkan jualan anda ke Next Level,

apa sangatlah pelaburan anda ini berbanding hasil yang anda akan dapat

 

TIGA PAKEJ YANG DITAWARKAN

Kami tawarkan tiga pakej mengikut kesesuaian anda

RM67

PLAYER

HOT

RM137

REDGUARD

RM197

VIP

 FAST ACTION 

 BONUS 

PERCUMA
BuwatJe Notebook Limited Edition untuk 100 terawal

PERHATIAN

Jangan risau Kelas The Game Changer ini tiada upsell module/pakej.

Speaker BuwatJe akan all out dan ajar sampai habis.