don't gelek on tiktok

change your business game

Nak Chemell dedahkan cara naikkan branding & grow kan business 5x ganda lebih baik dengan menggunakan platform TikTok?

Macam ni ke awak rasa

Bila post content di tiktok?

“Penat la consistent setiap hari tapi nak
nak dapat 50 views pun susah”

“Pernah lah viral sekali je lepastu tak tahu
kenapa views makin drop”

“Kenapa eh followers saya banyak tapi tak
semua berkualiti. Ramai sangat budak2″

“Beria edit video, tapi kenapa susah sangat nak masuk FYP”

“Video viral & followers ada ramai juga, tapi kenapa tak boleh convert sales”

ubah game business dengan

'Right Formula'

Chemell yang bermula sebagai seorang dropship tidak mudah, tapi tidak mustahil. Chemell nak kongsi pengalaman & strategi yang berkesan untuk membina personal branding & biznes di TikTok.

Result ni bukan dari Chemell sendiri je, tapi Alhamdulillah dah ramai sangat student Chemell pun perform and grow business di Tiktok!

View Terlajak Meningkat

Betul ke strategi Chemell berkesan?

Kalau berlainan biznes boleh gunakan sekali tak?

Chemell taknak sembang dan bagi harapan bunga bunga pada anda, tapi ni result dari student Chemel yang PERCAYA dan KONSISTEN praktikan strategi yang Chemel dah kongsikan

Testimonials

Clients Reviews

Mula sekarang

DAFTAR SEGERA

3 ‘Right Formula’ Viral di TikTok untuk ubah game business
Ketahui bagaimana formula viral tiktok ini boleh bantu ubah game business anda di semua media sosial hanya dengan memahami bagaimana mencipta konten yang betul untuk audience yang betul. Jangan ada perasaan takut untuk cuba sesuatu yang baru dan terlalu ikut rentak diri sendiri. Segalanya akan terlerai lepas anda tahu formula ini!

Strategi tingkatkan followers & fanbase
Bagaimana nak tarik perhatian, nak pengaruh dan jadikan pelanggan tergila gilakan produk/perkhidmatan anda menggunakan long-term marketing strategi. Penat kan kadang pelanggan datang dan pergi camgitu aje. Kan best kalau customer/client kita support everytime kita post something di social media? Strategi yang Chemell akan kongsikan ini akan bantu untuk buatkan pelanggan setia dan mampu untuk jimatkan kos iklan anda.

Teknik turbo ‘low cost marketing’ untuk tingkatkan sales 3x ganda
Ketahui 5 elemen proven untuk cipta konten yang mampu memberi impak & pulangan yang besar tanpa perlu melaburkan kos marketing atau iklan yang tinggi. Chemell faham, ramai yang baru nak mulakan biznes, tapi kekurangan modal. Ikutkan, Chemell nak je fokus dan grow kan biznes sendiri. Tapi, ramai yang minta untuk Chemell ajar dan kongsikan ilmu. Jadinya, dengan hasilkan modul ini bukan sahaja anda boleh grow tapi boleh ulang banyak kali untuk tonton dan aplikasikan pada biznes anda!

Mesti anda dah excited kan nak tahu strategi apa yang Chemell & alumni BuwatJe ni guna sampai boleh dapat result dalam tempoh yang sekejap?

Chemell dah letakkan 100% komitmen untuk strukturkan konten modul supaya anda mudah faham, mempunyai kejelasan untuk bertindak dan berjaya!

BuwatJe
5/5

AMARAN !!

Ilmu mahal ini tak sesuai untuk mereka yang malas nak berusaha, yang tak nak keluar dari comfort zone, yang tak percayakan proses kejayaan & hanya mengharapkan result nak viral sekelip mata.

Testimoni BuwatJe

Sangat membantu sale

change your game

buwatJe basic

Dengan strategi proven & pengalaman mahal yang dikongsikan dalam BuwatJe module ini, ramai yang telah berjaya menghasilkan sekurang-kurangnya satu video viral.

9 Topik untuk bantu perniagaan anda Modul Asas
1) TikTok is Game Changer (RM149)
2) How To TikTok (RM139)
3) Algorithm (RM149)
4) Deciding Your Niche (RM149)
5) Personal / Business Branding  (RM159)
6) Creating a Perform Content (RM159)
7) 5 Elements creating great content (RM169)
8) Storytelling & Copywriting (RM159)
9) Shadowban (RM169)

TOTAL = RM 1401

Tapi Chemell nak bagi special untuk bantu anda hanya pada harga

RM 79 SAHAJA!

chemell

Tiktok Strategist

Hai ! Saya chemell & saya adalah founder Mellofely & TikTok Strategist kepada BuwatJe. Dah lebih 1000 orang dari pelbagai background bizness yang Chemel dah bantu melalui pengalaman & strategi yang Chemel sendiri praktikkan di TikTok.

Pada awalnya Chemel menceburi TikTok kerana ingin naikkan business branding Mellofely di sana. Tidak pernah tahu bagaimana TikTok algorithm ini berfungsi & banyak langgar dinding sahaja.

Melalui BuwatJe, Chemell harap akan dapat melahirkan lebih ramai content creator untuk business sendiri. Harapan Chemell melalui usaha kecil ini dapat membantu lebih ramai usahawan berjaya menaikkan branding & sales melalui TikTok.

Feedback Alumni BuwatJe

best deal

Bonus bernilai RM700 untuk awak yang grab mana-mana pakej di atas

1) Group support RM350
2) Recording case study alumni BuwatJe RM350