Buwatje
exclusive
starter pack   

Ketahui rahsia dan tips untuk bermula di No 1 rising platform di dunia. Khas dari komuniti BuwatJe yang mendapat 145 JUTA VIEWS DI !!

dalam Exclusive Starter Pack ini anda akan dapat...

free idea content tiktok

mistakes you should avoid

bonus tiktok growth tips

dan juga..

kita bedah kenapa orang berlumba lumba nak grow di tiktok?

kita dedahkan macam mana akaun yang followers tak sampai dua ribu pun boleh dapat berjuta views!

kita juga berikan a to z panduan bagaimana nak mula di tiktok!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

APA KATA
ALUMNI BUWATJE?

black serum local brand

Alhamdulillah lepas sebulan consistent dekat TikTok. Finally we hit 10,000 followers on TikTok.

ZarZou Beauty

class tiktok dropship

"Cikgu tengok ni cikgu. 5 days from 349 followers to 18.7k followers"

Iylia Malek

dexandra perfume

Lepas join kelas Mell, terus boom one of my content 😍 Last meletop 100K+ views pada 20 November. Lepas tu dah tak dah. And semalam dia meletop balik. Ni sebab dapat semangat dan aura dari kelas Mell ni. ☺️☺️☺️

Chettaki Omey

Ofc thank you untuk cikgu i @chemelllll yg ajar i waktu i bbnu. Dia yg ajar susun profile, buat itu ini. Sayang mell❤️

Mimpi Mika

SIAPA CHEMELL ?

Syahzanani Wajdi


Syahzanani Wajdi atau lebih dikenali sebagai Chemell merupakan “Queen of Tiktok” kerana memiliki kepakaran dan kreativiti yang luar biasa dalam penghasilan video pendek viral

Gadis ini menerima gelaran tersebut setelah beliau berjaya membantu lebih 800 orang.

Chemell telah berjaya membantu pengasas, stokis, ejen, dropship, dan influencer menggunakan platform TIKTOK dengan berstrategi untuk mereka menjana pendapatan!

Komuniti BuwatJe pula ialah sebuah komuniti bertujuan untuk membantu ramai orang terutamanya pemilik perniagaan yang ingin mengembangkan & mensohorkan (popular) jenama mereka di TikTok

Bermula dengan 30 orang untuk kumpulan pertama, meningkat kepada 800 orang (kini kumpulan ke-5) dalam tempoh 3 BULAN SAHAJA! Chemell berhasrat untuk terus memajukan komuniti BuwatJe dengan lebih serius untuk membantu peniaga di luar sana!

dapat sesuatu?

okay, downloadje!